як визначити, чи заблоковано вас на пару


Відповідь 1:

Кількість ваших друзів зменшується, і цієї людини більше немає у вашому списку друзів. Якщо ви перевірите профіль і побачите кнопку "Додати друга", ця людина зняла з вас друзі.

Якщо вас заблокували, ви взагалі не зможете побачити профіль людини. Його публікації в групах та коментарі до вашого каналу також зникнуть. Ви також не зможете зв’язатися з цією людиною в Месенджері FB.

Інший подібний сценарій трапляється, коли хтось деактивує свій обліковий запис. Ця особа все ще відображається у вашому списку друзів, але ескіз є загальним, і коли ви натискаєте посилання, спливаюче вікно повідомляє, що обліковий запис деактивовано.


Відповідь 2:

Є спосіб, але він вимагає певної роботи і застосовується лише від ваших друзів, яких ви додавали протягом останніх 5 років. Якщо ви стали друзями у facebook, вони надсилають у вашому месенджері повідомлення із повідомленням: «Ви тепер дружите з .. ..привітайте!». Часто люди приховують це у своєму архіві. Перейдіть до своїх (прихованих) повідомлень і перегляньте та перевірте всі ці повідомлення “Ви тепер дружите з ..”. Тоді ви дізнаєтесь, чи є ви досі друзями, чи вони роздруковують вас, коли на їхньому знімку в месенджері написано "xx спільні друзі", а не "Ви друзі на facebook".

Інша справа - електронна пошта. Це теж вимагає певної роботи. Не знаю, чи роблять вони це все одно, але Facebook надсилав сповіщення електронною поштою, якщо ви зараз з кимось дружите. Перейдіть на свою електронну пошту та перевірте ці повідомлення. Тоді ж, перевірте їхні профілі. Тоді ви дізнаєтесь, чи все ще ви друзі, чи вони вас дружили. Сподіваюся, це допомагає.


Відповідь 3:
Як ви можете дізнатися, чи хтось з вас дружив?

Є два шляхи:

  1. Список ваших друзів. Якщо вам не вдається знайти людину у вашому списку друзів, ви або позбавили друзів, або заблокували.
  2. Профіль людини. Якщо ви можете отримати доступ до профілю цієї особи, і якщо ви бачите кнопку Додати друга, ви не дружили. Якщо ви взагалі не можете отримати доступ до профілю людини, можливо, вас заблокували або особа видалила свій обліковий запис.

Відповідь 4:

Припускаю, ви говорите про Facebook. Перевірте список своїх друзів або виконайте пошук на сторінці вашого друга та натисніть на нього. Якщо воно не з’являється, вас заблокували або вони видалили свій обліковий запис, що автоматично захистило вас. (Деактивація їх сторінки не захищає вас.) Або якщо їх сторінка з’являється, але індикатор “Друзі” не позначений, ви захищено.

В іншому випадку, якщо вони не реагують на ваші контакти або не круті з вами, ви, можливо, потрапили б у захист у реальному житті.


Відповідь 5:

Це коли вони блокують тебе, і ти виявляєш, що вони видалили тебе зі списку друзів, а потім ти починаєш їх шукати, і ти взагалі не можеш їх знайти. Ви робите інший обліковий запис, досліджуєте їх, і знаходите, і бачите, що вони в мережі, але на вашій сторінці .. їх немає.

Ось так ви знаєте, що вас хтось заблокував, і, можливо, теж дружив.

Кохання,

Анжела


Відповідь 6:

"Данте Лозано запитав вашу відповідь. Як ви можете знати, якщо хтось з вас дружив?"

Відповідь не змінилася за останні 3 роки. Відповіді, написані нижче, є абсолютно точними. Ви знаєте, бо вони більше не відображаються у вашому списку друзів! Якщо ви взагалі не можете знайти свого друга, він або заблокував вас, або закрив весь обліковий запис. Зробіть їм послугу та поважайте їхню приватність.


Відповідь 7:

Просто перейшовши до стіни сторінки FB цієї людини і подивившись, чи написано “додати друга”. Якщо ви шукаєте їх і ви більше не можете знайти цю людину, вони не тільки роздрукували вас, але й заблокували бачити щось про них.


Відповідь 8:

Я вперше подумав, що ти більше ніколи не чуєш від них. Якщо вони заблокують вас у FB або інших соціальних мережах. Вони ніколи не хочуть бути поруч з вами. Якщо ви довго не чуєте їх, я впевнений, що піду на цю велику підказку. Я просто залишаю їх у спокої. Якщо вони не надсилають різдвяні листівки чи листівки на день народження, і вони завжди це робили. Їх уже немає у вашому житті.


Відповідь 9:

Це насправді залежить від того, скільки у вас друзів, і від того, чи справді ви спостережливі. Але відповідь - ні. З тим, як це налаштовано, якщо хтось деактивує свій обліковий запис, це виглядає так само, як коли вас викидає з циклу друг або член родини. Один із надійних способів дізнатись, деактивували вони вас чи я з вами дружив, - це коли вони надсилають черговий запит на друзів, коли вирішують, що вашу фігню варто заслухати. (Ніхто насправді не так, правда?) Давайте винайдемо новий FB, ми з вами будемо цукербергами, і ми можемо плакати в банк кожного разу, коли хтось дружить.


Відповідь 10:

Єдиний спосіб дізнатися це - переглянути ваш список друзів і побачити, хто зниклий Facebook не надсилає жодних сповіщень, говорячи так і так, як Unfriended так і так


Відповідь 11:

Просто перевірте його чи її підпис, якщо вони підуть за вами, це буде показано.

Найкраще, що ви можете зробити, це запитати їх безпосередньо, роздруковують вони вас чи ні.

💛

- СаняРана